Цієї суботи, 15 травня, відбулись дитячі змагання за програмою «Олімпійський StartUp» для дітей, батьків та тренерів у КСК «Balaton Horse Club»!

21 спортивна пара мала чудову нагоду продемонструвати свої навички верхової їзди у початкових рівнях BBB (тест «З ведучим») та BB (тест «Під диктовку»), виїздці (RE-8, RA-1 та AF-1) та конкурі (хрестовини та 90 см)! Насичена програма подарувала учасникам та всім присутнім незабутні враження та емоції!

Почесними гостями спортивного заходу були: президент Асоціації кінного спорту України PEL Андрій Білий, член виконавчого комітету АКСУ PEL Ірина Мусієнко та почесний суддя України Михайло Кіргізов, які особисто привітали вершників та побажали нових перемог у спортивному сезоні 2021 року! Змагання завершились неймовірною церемонією нагородження призерів маршруту висотою 90 см у кінному строю та колом пошани!

Генеральний спонсор змагань – магазин кінної аміуніції та екіпіровки Magnat Shop! Дякуємо за цінні подарунки, квіти, солодощі та сертифікати для всіх вершників!

Висловлюємо подяку засновнику кінного клубу Ігорю Торгонському, Анні Качеровській та всій команді КСК «Balaton Horse Club» за гостинність, приємну атмосферу та за допомогу в організації заходу! Дякуємо тренерам Ведмедю Роману та Анастасії Федотовій за підготовку вершників до таких важливих для них стартів! Дякуємо за внесок у розвиток дитячого кінного спорту в Україні!

Куратор програми – Анна Масленнікова
Експерт з виїздки та конкуру – Наталія Голота

Наступні змагання «Олімпійський StartUp» у КСК «Balaton Horse Club» відбудуться 12 червня. Запрошуємо усіх долучитися та насолодитися вдосталь цікавою подією!

 

Tags:
0 Comments

Leave a reply

ESU HORSES (администрация)

Отзывы и пожелания. Нам важно ваше мнение

Sending

©2024 Ansme Media

ПРИ КОПИРОВАНИИ МАТЕРИАЛОВ ГИПЕРССЫЛКА НА ESU ОБЯЗАТЕЛЬНА. АДМИНИСТРАЦИЯ САЙТА МОЖЕТ НЕ РАЗДЕЛЯТЬ МНЕНИЕ АВТОРА И НЕ НЕСЕТ ОТВЕТСТВЕННОСТИ ЗА АВТОРСКИЕ МАТЕРИАЛЫ

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account