Мрії мають збуватися! Українська команда з вольтижування в цей непростий для всіх нас час змогла виступити на змаганнях !
Перший змагальний досвід з вольтижування наші дівчата набули на національних змаганнях у Словаччині на базі кінно-спортивного комплексу в місті Шаморін 23.04.2022.

Вони гідно представили нашу країну у двох вікових категоріях та різних видах програм, зокрема, в обов’язковій програмі, фрістайлі та парних виступах.

Хочемо висловити щиру подяку за теплий прийом, тренування, підтримку і організацію🙌:
☑️Федерацію кінного спорту Словаччини
☑️ @zuzanabaciakmasarykova
☑️кінно спортивний клуб Spojená škola Ivanka pri Dunaji
☑️лонжери Pavol Zagata і
@tamusik94
☑️ @anthonybrofilms
Завдяки вашій підтримці ми маємо змогу розвивати вольтижування в нашій країні ❤️🤗

Трохи інформації про дівчат:
Це була команда з Полтави з кінного клубу Vladus riding club @ukrainianvaultingteam . Всі давчата віком 11-15 років. До складу команди входять: Панасенко Катерина @ketttisp, Панасенко Євгенія @jeaya_panasenko, Лопаєнко Марта @smllsn.m, Шульга Софія @sson.ish_offical, Шовкова Поліна @polya_silk. Тренери – Владислав Панасенко та Катерина Андреєва.

До Словаччини дівчат запросила FEI Volting , за підтримки Чемпіона світу 2016 року з вольтижування Anthony Bro Petit. В Словаччині дівчата три місяці тренувались щодня по декілька годин в спортзалі та на конях. З ними постійно були тренерка Катерина Андреєва та словацький тренер Павол Загата. Антоні Бро Петі приїздив тричі з Франції тренувати та супроводжувати на змаганнях. Дівчата мали змогу приймати участь у національних змаганнях з вольтижування в Шаморіні 23 квітня, в міжнародних змаганнях в Капошварі , Угорщина 19-22 травня та в міжнародних змаганнях в Шаморіні 10-12 травня. Для дівчат це був перший змагальний досвід . Тренувались і виступали дівчата на конях з кінного клубу Братислави – Іванка при Дунаї . Велику підтримку отримали від федерації Словаччини з вольтижування Zuzana Baciak Masarykova.

Вітаємо дівчат з дебютом та бажаємо високих досягнень в майбутньому! ✨

Tags:
0 Comments

Leave a reply

ESU HORSES (администрация)

Отзывы и пожелания. Нам важно ваше мнение

Sending

©2024 Ansme Media

ПРИ КОПИРОВАНИИ МАТЕРИАЛОВ ГИПЕРССЫЛКА НА ESU ОБЯЗАТЕЛЬНА. АДМИНИСТРАЦИЯ САЙТА МОЖЕТ НЕ РАЗДЕЛЯТЬ МНЕНИЕ АВТОРА И НЕ НЕСЕТ ОТВЕТСТВЕННОСТИ ЗА АВТОРСКИЕ МАТЕРИАЛЫ

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account