Информация от ФКСУ
Як в’їхати в Румунію (від 9 березня)
Шановні українські кіннотники!
Мінімальні ветеринарно-санітарні умови для інтродукції спортивних коней:
Тварини повинні бути ідентифіковані мікрочіпом та мати при собі паспорт.
Про планування ввезення коней з України до Румунії слід повідомити Ветеринарне управління Румунії ANSVSA, надіславши копію паспорта коня та інформацію про кінцевий пункт призначення (Румунія або за кордон) за адресою office@ansvsa.ro
Щоб швидко розв’язати такі ситуації, Румунське національне санітарно-ветеринарне управління та управління безпеки харчових продуктів інформує організації, що займаються порятунком тварин, про те, що їх ввезення до Румунії має здійснюватися лише через прикордонні контрольно-пропускні пункти, затверджені для контролю живих тварин, відповідно Станції прикордонного контролю Альбіта та Халмеу.
Тварини будуть розміщені у відповідних для виду притулках, їх напуватимуть і за ними доглядатимуть, транспортні засоби будуть придатні для перевезення тварин.
Щоб забезпечити благополуччя цих тварин, ANSVSA співпрацює з неурядовими організаціями захисту тварин, з власниками кінноспортивних комплексів, ферм, іподромом в Плоєшті і, у разі прибуття циркових тварин, з Федерацією зоопарків та акваріумів з Румунії.
Взагалі у Румунії ви маєте два варіанти:
ВАРІАНТ 1
У Румунії є багато стаєнь, де ви можете зупинитися зі своїми кіньми, сім’ями та домашніми тваринами мінімум на 30 днів (період обов’язкового карантину) або довше, якщо це необхідно. Всі стайні знаходяться під наглядом ANSVSA, і ваші коні отримають хороший догляд та лікування, якщо це необхідно.
ВАРІАНТ 2
Якщо ви не хочете проводити 30-денний карантинний період в Румунії, ви можете проїхати прямо до будь-якого іншого румунського кордону без можливості заїхати в будь-який сарай на зворотному шляху.
Для транзиту вам необхідно повідомити Ветеринарне управління Румунії та надіслати копію паспорта та інформацію про ваш кінцевий пункт призначення на office@ansvsa.ro
Всі власники коней, які хочуть привезти своїх коней до Румунії, будь ласка, зв’яжіться з Андреа Сирбу з офіційної групи волонтерів, які тісно співпрацюють з ANSVSA, що пропонує допомогу з транспортом з двох вищевказаних кордонів та розміщенням коней та їх власників.
Якщо будь-який європейський друг бажає також запропонувати транспорт від румунських кордонів до будь-якого кінцевого пункту призначення, особливо з великими вантажівками, будь ласка, зв’яжіться з нами якнайшвидше аби додати до списку доступного транспорту та погодити з ANSVSA.
Вони мають БАЗУ ДАНИХ з усіма українськими кіньми, які оголошують про їхнє прибуття до Румунії та уповноважені санітарно-ветеринарні пункти, які можуть їх прийняти, транспортом, доступним для них на території Румунії та Молдови, а також допомогу в евакуації з території України!

Ветеринарне управління Румунії – представники ANSVSA мають постійний доступ до цієї бази даних!
Зв’язатися з Ветеринарним управлінням Румунії (ANSVSA):
Телефон: (+4) 0372184977
ЕЛЕКТРОННА ПОШТА: office@ansvsa.ro
http://www.ansvsa.ro/date-de-contact/

Tags:
0 Comments

Leave a reply

ESU HORSES (администрация)

Отзывы и пожелания. Нам важно ваше мнение

Sending

©2024 Ansme Media

ПРИ КОПИРОВАНИИ МАТЕРИАЛОВ ГИПЕРССЫЛКА НА ESU ОБЯЗАТЕЛЬНА. АДМИНИСТРАЦИЯ САЙТА МОЖЕТ НЕ РАЗДЕЛЯТЬ МНЕНИЕ АВТОРА И НЕ НЕСЕТ ОТВЕТСТВЕННОСТИ ЗА АВТОРСКИЕ МАТЕРИАЛЫ

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account